پوشیدگی را پاس داریم

پوشیدگی را پاس داریم

به گزارش سیاسی، پوشش و پوشیدگی هر فردی به خصوصیات فکری و روانی او بستگی دارد. لباس خانه اول انسان است و در واقع شعار او و اعلام مواضع خود بدیگران است.


نوع پوشش در گروههای اجتماعی و طبقات و اقوام مختلف، در ادوار گذشته تابحال متفاوت بوده است پوشش انسان در درجه اول تابع فرهنگ است و سپس تابع سلیقه خود با تاکید بر ارزشها.
فرهنگ و خانواده جزء اولویت های کشور است و خانواده زادگاه فرهنگ و سلول تشکیل دهنده اجتماع است. هیچ جامعه ای نمی تواند بدون استقامت خانواده برقرار بماند.
عنصری که اصالت کانون گرم خانواده به وجود او بستگی دارد و منشاء اصلی (رحامت) است و حیثیت او جنبه حق الهی دارد نه فقط حق الناسی و هتک او مستحق مجازات است و رضایت او هم نمی تواند مقبول باشد مورد حمله و تهاجم ددمنشانه دشمن قرار دارد. در این جنگ نرم استحکام، اقتدار عاطفی و منطقی خانواده هدف گیری شده است. نظام سلطه بدنبال استحاله فرهنگی و متلاشی نمودن کانون خانواده با تهاجم به مبانی فکری آن است تا ارزشهای متعالی و مقوم نظام اسلامی را از ریشه بخشکاند.
در دنیای مدرن، سرمایه زن که جمال و عاطفه اوست، در جهت تحقیر خود او بهره برداری می شود و برده داری مدرن باعث بهم خوردن تعادل فکری و رفتاری و هویتی زن گردیده است.
حجاب ابزار عفاف و نماد عزت و منزلت زنان و از عناصر اصلی هویت دینی و ملی ماست.
حجاب نه به عنوان یک اجبار اجتماعی، بلکه به عنوان یک ارزش انسانی و معنوی و یک باور قلبی جهت مصونیت از زشتی ها و صدمه های اجتماعی و اخلاقی است.
انگیزه حقیقی گرایش زن به حجاب، احساس فطری شرم و حیا است که در خلقت و فطرت زن نهفته است. خانمهایی که حجب و حیا را از دست می دهند در محیط نا امن کشف حجاب می کنند و میلی به خودنمایی فزونی می یابد.
شرم و حیا در زن مانند غیرت دینی در مردان است.
غیرت یکی از جلوه های مردانگی و ناشی از بصیرت که آن شعبه ای از عقلانیت است که آفرینش برای حفاظت از کیان خانواده و پاسداری از نسل سالم در وجود مرد نهاده است.
غیرت اجتماعی باعث جلوگیری از مرز شکنی ها و حرمت زدایی از نوامیس اجتماع می گردد.
برای درمان این عارضه اجتماعی عفاف و حجاب، صدمه ها را باید بدرستی شناخت و برای هر کدام از صدمه ها نسخه شفابخشی با استفاده از ساز و کار فرهنگی پیچید.
بعضی از صدمه های جدی مساله عفاف و حجاب:
- فقر هویتی و ضعف شخصیتی زن
- اختلال در عدم تعقل و تبعیت آن از هیجانات زودگذر
- احساس حقارت درونی ـ احساس تهی بودن
- تقلید کورکورانه ـ همانند سازی با مدلهای تحمیلی و تخریبی
- عدم خودباوری و عدم آگاهی از سرمایه خود
- تربیت نامطلوب خانواده ـ سستی قوام خانواده
- نازپروردگی و رفاه زدگی
- طلاق های عاطفی در خانواده
- ضعف در ایمان و باورهای اعتقادی و ارزشهای اسلامی
- عدم محافظت از حریم خانواده و بی غیرتی مردان
- افزایش سن ازدواج ـ مشکلات تشکیل خانواده
- مسائل اقتصادی و مالی
از یک مساله نباید غفلت کرد و آنکه با شبکه ها و جریانات سازمان یافته و اشخاص معاند و مزدور که فرهنگ برهنگی و بی عفتی و بی حجابی را به عنوان یک نبرد نرم با نظام اسلامی ترویج می کنند باید با شدت برخورد قضایی و پلیسی نمود و سرچشمه های آنرا خشکاند.



منبع:

1402/06/19
13:07:05
5.0 / 5
338
تگهای خبر: جامعه , سازمان , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سیاسی بین الملل