این تک تیرانداز ایرانی استاد شلیک های طلایی بود

این تک تیرانداز ایرانی استاد شلیک های طلایی بود

به گزارش سیاسی، زرین در حد خواندن و نوشتن سواد داشت. او بعنوان پاسدار وارد جبهه شد. او بی گمان یکی از بهترین تک تیراندازان لشکر بود....



به گزارش خبرگزاری سیاسی، عبد الرسول زرین در ۵ مرداد ۱۳۱۵ در یکی از روستاهای توابع شهرستان کهکیلویه (دهدشت) متولد شد. نام پدرش شکرالله بود. زرین در حد خواندن و نوشتن سواد داشت. او بعنوان پاسدار وارد جبهه شد. او بی گمان یکی از بهترین تک تیراندازان لشکر بود. در مرحله سوم عملیات والفجر ۴ همه عراقی ها را زمین گیر کرد و به هلاکت رساند. در عملیات طریق القدس، هنگام شلیک به طرف تک تیرانداز دشمن، گلوله ای به گوش وی برخورد کرد؛ اما خم به ابرو نیاورد و همچنان به کارش ادامه داد.



بنابر روایت ایسنا، عبدالرسول زرین در عملیات فتح المبین هم نقش بسزایی داشت و بعنوان تک تیرانداز، رعب و وحشتی وصف ناپذیر در دل نیروهای دشمن انداخته و خیلی از آنها را کشته بود. چند روز بعد از عملیات، حسین خرازی در بین جمعی برخاست و درحالی که دستش در دست زرین بود؛ چند بار با دست چپ به بازوی او زد و اظهار داشت: «تو چه کار کردی ای شکارچی! آفرین که برای عزت اسلام، این جوری فداکاری می کنی!« سپس رو کرد به بچه ها و افزود: «بچه ها آقای زرین لطف خدا در بین شماست.»

وی آن مرد میان سال، درحالی که با چشمانش بیشتر از لبانش می خندید، چند ثانیه سرش را پایین انداخت، سپس رو کرد به خرازی و اظهار داشت: «ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی.» با شنیدن این پاسخ، شادی ای وصف ناشدنی در چشمان حسین خرازی دیده شد. گویی پرواز می کرد. از شادمانی زرین را در آغوش گرفت، بوسید و اظهار داشت: ماشاءالله. احسنت.

همان شب خرازی در فاصله میان نماز مغرب و عشاء، زرین را به جلو فراخواند و اظهار داشت: «امروز خداوند لطف بزرگی به ما کرده است. زرین مهم ترین واسطه این لطف بوده است. من نمی دانم چطور باید خدا را شکر نماییم، من نمی دانم زرین چطور این موهبت الهی را سپاس می گذارد که خدا او را چنین توفیقی بخشیده است؟»

هنوز صحبت های خرازی تمام نشده بود که زرین بی اراده خویش را روی زمین انداخت و روبه قبله به سجده رفت. چند ثانیه بعد سر از سجده برداشت؛ اما اشک امانش نمی داد.

زرین که شجاعت و تواضع را در بالاترین حد خود، جمع کرده بود؛ درس دیگری به نیروها می داد و آن فانی بودن و هیچ بودن در مقابل خداوند بود. او سر انجام در ۱۱ اسفند ۱۳۶۲ در جزایر مجنون به دیدار حق شتافت. «استاد شلیک های طلایی»، «صیاد خمینی» و «گردان تک نفره» لقب های دیگر این تک تیرانداز ایرانی است.



منبع:

1402/12/20
08:06:28
5.0 / 5
232
تگهای خبر: ایران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
سیاسی بین الملل