آیت الله رئیسی در دیدار با جمعی از علما و روحانیون:

مصمم هستیم با برنامه و با اتکا به توان داخلی مسائل را حل کنیم

مصمم هستیم با برنامه و با اتکا به توان داخلی مسائل را حل کنیم

به گزارش سیاسی، رییس جمهور گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان جامع ترین نقشه راه در زمینه حکمرانی و سبک زندگی، مبتنی بر منظومه فکری و سیره و سلوک امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب طراحی شده و چراغ راه دولت و دولتمردان است.


به گزارش سیاسی به نقل از ایسنا، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر سه شنبه در دیدار صمیمانه تعدادی از علما، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات و نخبگان جوان حوزه های علمیه که در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ گردیده را نقشه راه دولت مردمی دانست.
رییس جمهور اظهار داشت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان جامع ترین نقشه راه در زمینه حکمرانی و سبک زندگی، مبتنی بر منظومه فکری و سیره و سلوک امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب طراحی شده و چراغ راه دولت و دولتمردان است.
آیت الله رئیسی با اشاره به سیر تطور تثبیت جمهوری اسلامی در طول سالهای قبل و اتخاذ رویکرد های مختلف، توسعه و پیشرفت در پرتو عدالت اجتماعی را رویکرد مورد توجه دولت سیزدهم دانست و اضافه کرد: نگاه تک ساحتی به انسان و بروز معضلاتی مثل فقر، تبعیض و فقدان اخلاق و معنویت در جوامع از تبعات غفلت از عدالت در پروسه توسعه است.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: نظام اسلامی به تمام نیازهای انسان توجه دارد و ما به عنوان سربازان نظام با نگاه به گذشته مصمم هستیم در راه ریل گذاری شده توسط امام و رهبری حرکت کرده و هر جا انحرافی از این مسیر وجود دارد، آنرا اصلاح نماییم.
آیت الله رئیسی افزود: بعضی می گویند امکانات و اقتضائات کشور به حدی نیست که بتوان همه مشکلات را حل کرد یا توان آن وجود ندارد، اما معتقدیم با اراده پولادینی که در ملت ایران، خصوصاً جوانان عزیز ما وجود دارد، هیچ مشکل لاینحلی در کشور نیست و راهکار همه مشکلات هم در درون کشور وجود دارد و این آرمانی دست یافتنی است.
رییس جمهور با اشاره به رشد اقتصادی کشور و همین طور رشد صنایع و سرمایه گذاری در ماه های گذشته گفت: بااینکه نرخ بیکاری در کشور ۸، ۲ درصد است، اما در همین شرایط باتوجه به احیای بیش از ۳ هزار واحد تولیدی در کشور، نرخ بیکاری در بعضی استانها به حدود ۵ درصد رسیده است.
آیت الله رئیسی توفیق دولت در غلبه بر کسری ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی بودجه در سال ۱۴۰۰ آن هم بدون استقراض بانکی و خلق پول را نتیجه به ثمر نشستن تدابیر اندیشیده شده برای افزایش تولید و درآمدهای کشور دانست و اضافه کرد: دولت همین طور برای رفع ناترازی ها در زمینه صندوق های بازنشستگی، بودجه و حوزه های آب، برق و گاز برنامه ریزی نموده است که افزایش تولید شش هزار مگاوات برق در سال قبل و ادامه بهره برداری از طرح های تولید هفت هزار مگاوات دیگر امسال و همین طور بهره برداری از طرح های مختلف آبی در کشور مثل طرح عظیم آبیاری زیرسطحی در خوزستان همچون این برنامه ها است.
رییس جمهور با اعلان اینکه دولت بدون توجه به حاشیه ها، مصمم است با برنامه و اتکا به توان داخلی مسائل را حل کند، اراده ملت، خون شهدا و افزایش قابل تامل و حضور پرصلابت مردم در راهپیمایی های ۲۲ بهمن و روز قدس امسال را از عناصر تولید قدرت برای کشور دانست و اظهار داشت: دولت با تاکید بر این قدرت مسائل و مشکلات را حل خواهدنمود.
آیت الله رئیسی اضافه کرد: دولت در حوزه حل مسئله هسته ای نیز هیچ گاه میز مذاکره را ترک نکرده بلکه همزمان با کوشش برای رفع عزتمندانه تحریم ها در میز مذاکره، خنثی سازی تحریم ها را هم توامان پیگیری کرده است.
رییس جمهور با اشاره به طراحی و توطئه دشمن برای نا امید کردن مردم و همراهی برخی عناصر داخلی، امیدبخشی را از وظایف مشترک دولت و حوزه های علمیه دانست و اظهار داشت: دولت خودرا موظف می داند با ارائه بهترین و بیشترین کار اجرائی امید را دل مردم بوجود آورد و هم زمان از حوزه های علمیه نیز انتظار دارد در عرصه جهاد تبیین با القای نا امیدی از طرف دشمن مقابله کنند.
«تقویت رابطه حوزه با دولت در راستای طراحی نظام مسائل و ارائه راه حل برای حل مشکلات»، «مساعدت حوزه به دولت در پاسخ به شبهات و رفع گره های ذهنی در افکار عمومی خصوصاً در بین جوانان» و «همکاری حوزه در جهاد تبیین دستاوردها و خدمات دولت بمنظور امیدآفرینی در جامعه و خنثی سازی جنگ روانی دشمن» از دیگر محورهای سخنان رییس جمهور در این جلسه بود.
قبل از سخنان رییس جمهور، آیت الله صادقی رشاد از اساتید صاحب نام حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد امام جمعه تهران، سرکار خانم متولیان معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران و حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه تهران و همین طور برخی از نخبگان جوان حوزه علمیه قم به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
«آموزش اخلاق در سطح عمومی»، «اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی به عنوان کلید غلبه بر مشکلات اقتصادی کشور»، «راه اندازی قرارگاه راهبردی زن و خانواده و کودک با رویکرد هویت دینی»، «احیای سازمان جوانان و دین با همکاری دولت و حوزه» و «تاکید بر جهاد تبیین برای اطلاع رسانی درباب دستاوردهای دولت خصوصاً درباره ی ابرپروژه ها» از مهم ترین محورهای سخنان مطرح شده در این جلسه بود.
در این نشست همین طور اعلام گردید که حوزه علمیه یک سند مهندسی فرهنگی و مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه نیز یک بسته پیشنهادی از طرح های اقتصادی برای همکاری با دولت تدوین کرده اند.




منبع:

1402/01/30
09:11:00
5.0 / 5
414
تگهای خبر: آموزش , ایران , برنامه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سیاسی بین الملل