قالیباف:

برنامه هفتم توسعه، میثاق ملی برای پیشرفت و عدالت است

برنامه هفتم توسعه، میثاق ملی برای پیشرفت و عدالت است

به گزارش سیاسی، گنبدکاووس: رئیس مجلس شورای اسلامی برنامه هفتم توسعه را «مهم ترین سند ملی» برای تحقق سیاستهای کلان نظام دانست و تاکید کرد: این برنامه بستری برای بهره برداری از ظرفیتهای گلستان فراهم نموده است.


گزارش خبرنگار ایرنا، محمدباقر قالیباف روز جمعه در همایش بزرگداشت دویست و نود و دومین سالروز ولادت مختومقلی فراغی شاعر شهیر و عارف نامی ایرانی ترکمن در دانشگاه دولتی گنبدکاووس با اشاره به علاقه شخصی و مسئولیت خود، قول داد که به صورت ویژه برای شکوفایی اقتصادی این استان تلاش کند تا رنج مردم از مشکلات اقتصادی کاهش یاب
وی، ضمن تبریک به مردم گلستان برای فضای صمیمی این مراسم، وحدت و تنوع قومی و مذهبی این استان را فرصتی بی نظیر برای توسعه دانست. وی تاکید کرد که این همبستگی، برخلاف توطئه های بدخواهان، عاملی برای تقویت انسجام ملی است.

ظرفیت های بلااستفاده گلستان: ضرورت بهره برداری از توان مردم

قالیباف با اشاره به ظرفیتهای عظیم گلستان، همچون ۷۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی، جنگل، دریا و موقعیت تجاری اینچه برون، اظهار داشت: این استان به سبب روش های سنتی و دولتی محور، نتوانسته از این پتانسیل ها بهره مند شود.
وی اظهار داشت: مشکل اصلی، عدم استفاده از ظرفیت مردم، نیروهای خلاق و مبتکر در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.

افزایش بودجه گلستان: گامی برای جبران عقب ماندگی ها

رییس مجلس اعلام نمود که در بودجه ۱۴۰۴، تخصیص منابع به گلستان نسبت به سال قبل ۹۴ درصد بالا رفته است.
وی اضافه کرد: این حداکثر توان ما برای جبران عقب ماندگی ها بود، اما کافی نیست. حتی دو برابر این بودجه هم کفایت نمی کند، مگر این که از ظرفیتهای مردمی استفاده نمائیم.
قالیباف به معضل بیشتر از ۱۲ هزار قانون ناکارآمد اشاره نمود و اظهار داشت: دو سوم این قوانین با شرایط امروز کشور سازگار نیست و زمینه ساز بروکراسی و فساد شده است.
وی از برنامه مجلس برای اصلاح این قوانین اطلاع داد و اضافه کرد: با کمک نخبگان و جوانان، تا سال آینده بخش عمده این قوانین متضاد و مانع تراش کنار گذاشته شده و در چارچوب ۴۹ تا ۵۰ قانون جامع، تحولی بزرگ رقم خواهد خورد.

پرهیز از اقتصاد دولتی: میدان دادن به مردم

قالیباف با تکیه بر لزوم کاهش دخالت دولت در اقتصاد، اظهار داشت: در برنامه هفتم، سعی کردیم موانع را برداریم و فرصت ها را به مردم واگذار نماییم. باید قوانین مزاحم را اصلاح کرده و با پرهیز از اقتصاد دولتی، به مردم میدان دهیم تا شاهد تحول باشیم.
وی اظهار داشت: عملکرد گذشته دراین خصوص قابل دفاع نیست، اما اصلاحات در برنامه هفتم و پیگیری های ویژه برای گلستان، نتایج ملموسی بهمراه خواهد داشت.
به گزارش سیاسی به نقل از خبرگزاری ایرنا، مختومقلی فراغی شاعر و عارف ایرانی ترکمن که به فردوسی این قوم معروف است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و بعد از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق توقای» مراوه تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت محمد آزادی» در راه جاده شهر مراوه تپه به «داشلی برون» گنبدکاووس و در روستای «آق توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه ای و حتی برخی کشورهای همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می گردد.
شهرستان گنبدکاووس بیشتر از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی دارد.


1404/02/20
11:36:21
5.0 / 5
9
تگهای خبر: ایران , برنامه , دولت , شورا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لینک دوستان سیاسی
سیاسی بین الملل