یك كارشناس مسائل بین الملل مطرح كرد

سیاست های جدید چین برای بسط تعاملات با کشورهای منطقه

سیاست های جدید چین برای بسط تعاملات با کشورهای منطقه

سیاسی: سیاسی: یک کارشناس مسائل بین الملل به تشریح دلیلهای چین برای بسط تعاملات با کشورهای منطقه خلیج فارس پرداخت و اصرار کرد که رویکرد و تعاملات اقتصادی با چین امروز جزو اهداف خیلی از کشورها است.


عماد آبشناس در گفت و گو با ایسنا در تحلیل خود از سیاست های جدید چین برای بسط تعاملات با کشورهای منطقه خلیج فارس گفت: عملکرد شی جی پینگ رییس جمهور چین به شکلی بوده که اعضای حزب کمونیست ترجیح دادند تا برای یک دوره دیگر به شی جی پینگ رأی دهند به هر حال او سیاستی را در حزب چین اتخاذ نمود که مبنای آن ایجاد نوعی تغییرات درونی در داخل حزب است که با شرایط نوین جهانی سازگار باشد.
وی ادامه داد: چین طی سالهای اخیر توانست اقتصاد برتر جهان باشد و اقتصادش را توسعه دهد همین مساله باعث شده تا ایالات متحده آمریکا از طرق مختلف چه تهدیدات سیاسی و نظامی و یا رسانه ای تلاش کند که کشورها را وادار نماید تا مناسباتی با چین نداشته باشند.
این کارشناس مسائل سیاسی همین طور بیان کرد: از نظر سیاسی دولت چین سیاستی را اتخاذ نموده که مبنای آن گسترش نفوذ خود با بهره گیری از ابزار اقتصادی باشد در حالی سیاست آمریکا گسترش نفوذ با اسلحه است بدین سبب در وضعیت فعلی جهانی کشورها این مسائل را با یکدیگر مقایسه کرده و ترجیح می دهند به سمت گسترش رابطه خود با چین در حوزه اقتصادی بروند.
آبشناس درباره ی احتمال سفر رییس جمهور چین به عربستان نیز اظهار داشت: در هر حال گسترش مناسبات با چین امروزه مد نظر خیلی از کشورها قرار دارد و عربستان و کشورهای عربی نیز به این مساله توجه دارند و تلاش می کنند تا مناسبات و تعاملات خودرا با آمریکا و اروپا کاهش دهند.
وی افزود: کاهش تولید اوپک که حدودا یک ماه پیش انجام شد، نشان میدهد امروز کشورها بدنبال منافع اقتصادی شان هستند و احتمال زیاد شی جی پینگ رییس جمهور چین نیز در سفری که به عربستان خواهد داشت با مقامات این کشور و همین طور تعدادی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس درباب مسائل اقتصادی گفت و گو خواهدنمود.
این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه امروزه خیلی از کشورهای جهان بدنبال تقویت روابط خود با روسیه، چین و یا هند هستند، اظهار داشت: البته تصور نمی کنم که چینی ها خیلی به عربستان اجازه مانور دادن دهند، از طرف دیگر آمریکایی ها رفتارهای عربستان را در راستای خروج از سلطه خودشان و رفتن به سمت شرق مد نظر دارند تا انتخابات کنگره تمام شود.
آبشناس اضافه کرد: هم اکنون احتمال ورود کاندیداهایی به کنگره وجود دارد تا لابی عربستان در آمریکا قوی شود اما باید در نظر گرفت که این افراد با پول عربستان وارد کنگره می شوند اما منافع ملی آمریکا در اولویت است تا کشورهای حوزه خلیج فارس تحت سلطه خودشان باشند.




منبع:

1401/08/09
08:58:00
5.0 / 5
404
تگهای خبر: آمریكا , اروپا , تولید , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
سیاسی بین الملل