در نشست بازخوانی فرمان رهبر انقلاب در مبارزه با فساد مطرح شد:

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان: امروز مبارزه با فساد جهاد اکبر است

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان: امروز مبارزه با فساد جهاد اکبر است

به گزارش سیاسی رئیس سازمان بسیج حقوقدانان مبارزه با فساد را جهاد اکبر دانست و اظهار داشت: در زمینه اندیشه ورزی و اصلاح قوانین باید کارهای بسیاری در زمینه مبارزه با فساد صورت گیرد و در زمینه عملیاتی هم تمام اقشار بسیج باید به خط و آماده شوند تا در کنار یکدیگر با این اژدهای هفت سر مبارزه کنند.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «سهراب انبارکی» روز سه شنبه در نشست تخصصی بازخوانی فرمان هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد، اظهار داشت: در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبری یکی از مولفه های مهم برقراری عدالت را مبارزه با فساد اعلام نمودند که سازمان بسیج حقوقدانان دراین زمینه برنامه های مدون دارد. امروز مبارزه با فساد به تعبیر رهبری مبارزه با اژدهای هفت سر است و همه باید کنار هم قرار گیرند تا این جهاد کبیر را در سطح کشور اجرا کنند که کاری بمراتب مشکل تر است.
وی با اشاره به این که باید فرمان هشت ماده ای رهبری دنبال شود، اظهار داشت: نظام اسلامی امروز طلایه دار مبارزه با فساد و برقراری عدالت است و باید عدالت بر تارک نظام اسلامی بدرخشد که این وظیفه ما را سنگین می کند.
انبارکی با تاکید بر این که اساس شکل گیری حکومت های دینی برقراری عدالت و مبارزه با فساد بوده است، اظهار داشت: طاغوت های زمان همیشه به دنبال عدم اجرای عدالت و فساد در زمین بودند که مبنای نظام الهی در جهت مخالف این رویه است.
وی افزود: برقراری عدالت ارتباط مستقیمی با ایجاد و استواری نظام اسلامی و تمدن بزرگ اسلامی دارد و اطلاعت از فرمان امامین انقلاب بر همه واجب است و در نظام اسلامی هیچ کس از اصل مسئولیت مبرا نیست.
رییس سازمان بسیج حقوقدانان با قرائت بخش هایی از فرمان هشت ماده ای رهبری اظهار داشت: فرمان رهبری برای سه قوه است و در مبارزه با فساد باید مشخص شود که خروجی اقدامات چیست بعد از این همایش باید مطالبه ایجاد شود، مطالبه ای که منجر به مبارزه با فساد شود. قانون روش اجرای اصل ۱۴۹(که از مصادیق روشن مبارزه با فساد است) در ۱۷ مرداد سال ۶۳ مشخص شد و که ناطر بر اموال مسئولان زمان طاغوت بود، اما پرسش این است که آیا بعد از انقلاب همه مسئولان معصوم و مبرا هستند؟
وی با تاکید بر این که همه مسئولین فعلی و سابق در سطح کشور برمبنای قانون الحاق موادی به قانون روش اجرای این اصل در سال ۹۸ باید پاسخگوی اعمال خود باشند، اظهار داشت: اگر در سطح نظام مسئولانی وجود داشته باشند که ظن تحصیل مال نامشروع دارند، باید فراخوان شده و در شعبات خاص بازخواست شده و مشخص شود که مسئولان داشته های خودرا از کجا آورده اند.
وی اضافه کرد: رهبری مبارزه با فساد را سبب امیدواری بین مردم دانستند و تاکید کردند که حتی اگر فردی اعلام نماید با شخص بنده هم ارتباط دارد، اگر مفسد است باید برخورد شود. قوه قصاییه مکلف است بر طبق قانون اشاره شده به مجلس گزارش دهد تا این اصل دنبال شود. رسانه ها و سازمان های مردم نهاد هم باید به اجرای این اصل باارزش توجه و کمک کنند.
انبارکی مبارزه با فساد را جهاد کبیر دانست و اظهار داشت: رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس، یکی از فاکتورهای انقلابی بودن نمایندگان را پایبندی به قانون اساسی دانستند و به همین دلیل اگر انحرافی بوده باید منحرفین بازخواست شوند.
رییس سازمان بسیج حقوقدانان با اشاره به ریزش ساختمان متروپل در آبادان اظهار داشت: مصیبت آبادان قلب ایران اسلامی را به درد آورد و شاید اگر همین مشکلات قانونی و حقوقی نبود، آن اتفاق نمی افتاد.
وی با اعلان اینکه حضور حقوقدانان انقلابی می تواند در امتداد اجرای منویات رهبری در زمینه مبارزه با فساد نقش اساسی داشته باشند، اظهار داشت: در زمینه اندیشه ورزی و اصلاح قوانین باید کارهای بسیاری صورت گیرد و هیات های اندیشه ورز باید در این موارد احصا کنند. در زمینه عملیاتی هم طرحی از طرف معاونت اطلاعات بسیج سازمان اطلاعات سپاه و بسیج حقودانان، تمام اقشار بسیج را در زمینه مبارزه با فساد به خط و آماده نماییم. همه بسیجیان در کنار یکدیگر با این اژدهای هفت سر مبارزه کنند.
ورود به منطقه ممنوعه مبارزه با فساد از خودرستگی می خواهد
«فیروز اصلانی» استاد دانشگاه هم در این جلسه با اشاره به این که ورود به میدان مبارزه با فساد، میدان ممنوعه ای است که باید با صاحبان قدرت و ثروت درگیر شد، ورود به این منطقه ممنوعه کار هرکسی نیست و تنها کسانی می توانند وارد این منطقه ممنوعه شوند که وارسته و از خود رسته و به خدا پیوسته وارد شوند. دست های آلوده توان برخورد با مفاسد را نداشته و نخواهند داشت.
وی با اشاره به این که منشور هشت ماده ای رهبری، تکلیف را روشن کرد، اظهار داشت: مبارزه با فساد در سایه عمل به این منشور می تواند به منزل مقصود برسد. کسی که وارد این حوزه می شود نباید اهل مسامحه و زد و بند باشد. باید خودرا مجهز نماییم و سپس سراغ مبارزه با مفاسد برویم.
این استاد دانشگاه فساد را جابه جایی معیارها دانست و اظهار داشت: این جابه جایی معیارها برای این است که ما نتوانیم اهداف و آرمان انقلاب را اجرا نماییم، آرمانی که مردم هستی خودرا با تمام اخلاص به آن تقدیم کردند. تحقق بهشت برین در جمهوری اسلامی آرمانی است که سرلوحه آن عدالت است که مقدورات و محضوراتی دارد و بدون برخورد با فساد تحقق عدالت ممکن نیست و باید علف هرزه ها را خشک و قطع کرد. جریان فساد و مفسدان حتی اگر ما آنها را رها نماییم، ما را رها نمی کنند. رسیدن به اهداف نظام بدون نظارت و کمک حقوقدانان متعهد ممکن نیست.
نشست تخصصی بازخوانی فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی (کارنامه و برنامه قوا) روز سه شنبه دهم خرداد با حضور مسئولان، نخبگان و فعالان این عرصه در سال همایش های حوزه هنری درحال برگزاری است. رونمایی از آثار مکتوب تخصصی قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، سایت و داشبورد مبارزه با مفاسد اقتصادی و نیز تقدیر از فعالان مبارزه با مفاسد اقتصادی از برنامه های جانبی این جلسه تخصصی است.


منبع:

1401/03/10
21:00:56
5.0 / 5
756
تگهای خبر: ایران , تخصص , تمدن , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
سیاسی بین الملل