راه اندازی یک بیمارستان سهم مردم ملایر در بودجه ۱۴۰۱
همدان نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: راه اندازی یک بیمارستان در شهرستان ملایر در بودجه 1401 درج شده و اقدامات اولیه آن نیز توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده و تعداد تخت های بیمارستان بعد از مطالعات نهایی، مشخص خواهد شد.
به گزارش سیاسی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام احد آزادی خواه روز چهارشنبه ۱۰ فروردین ماه در نشست خبری با اهالی رسانه شهرستان ملایر با اعلان اینکه وضعیت ما در دولت جدید وضعیت خوبی است، گفت: استاندار همدان مختصات و خاصیت هایی دارد که آینده خوبی را برای استان رقم خواهد زد.
آزادی خواه افزود: سابقه معاونت سیاسی ایشان، آشنایی با فضای سیاسی، فرهنگی و نیز احزاب و جریان های استان و بومی بودن و سلامت نفس ایشان به عنوان یک ایثارگر، شرایط مناسبی به وجود می آورد تا مشکلات گذشته حل شود.
وی انتصاب فرماندار بومی، جوان و خوش آتیه شهرستان را شرایط مناسبی دانست و اظهار داشت: با وجود برخی انتقادات، بنده احساس می کنم فرماندار ملایر بتواند فضای وحدت، رشد و بالندگی را در شهرستان تقویت کند.
آزادی خواه افزود: بنده هم با تمام وجود برای تحقق این اتفاق تلاش می کنم چونکه نقش یک نماینده برای پیوند ظرفیت های ملی با بومی و محلی، نقشی اثرگذار می باشد و مدیریت شهرستان نیز باید آمادگی لازم را جهت استفاده از این ظرفیت ها بوجود آورد که در مورد شهرستان ملایر این شرایط به وجود آمده و حتما نسبت به قبل بهتر خواهد شد.
وی با اشاره به پیشنهاد سفر رئیس جمهور به استان همدان در سال جدید، اظهار داشت: راه اندازی یک بیمارستان در شهرستان ملایر در بودجه ۱۴۰۱ درج شده و اقدامات اولیه آن نیز توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده و تعداد تخت های بیمارستان بعد از مطالعات نهایی، مشخص خواهد شد.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت با اعلان اینکه چهار بانده شدن مسیر ملایر به خنداب در بودجه ۱۴۰۱ دیده شده است، اضافه کرد: با آنکه شهر خنداب یکی از شهرستان های استان مرکزی است اما بیشترین تردد به خنداب و نیز اقدامات اجتماعی، آموزشی و درمانی شهروندان خنداب در ملایر صورت می گیرد و چهار بانده شدن این مسیر ۴۰ کیلومتری، در بودجه ۱۴۰۱ دیده شده است.
تقاضای ۲۰۰ میلیارد اعتبار برای تکمیل پروژه راه آهن همدان- ملایر
آزادی خواه چهار بانده شدن این مسیر را گشایش و معبر جدیدی برای شهرستان ملایر دانست و اشاره کرد: همین طور ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل عملیات اجرائی راه آهن همدان- ملایر به کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی تقاضا دادیم.
وی پروژه راه آهن همدان- ملایر را پروژه ای فعال و پویا دانست و افزود: با وصل شدن راه آهن ملایر به همدان، تمامی ظرفیت های استان برای ملایر و جنوب استان هم در زمینه ی مسافربری و هم در زمینه باربری میسر خواهد شد.
آزادی خواه با تاکید بر این که این پروژه در حال انجام می باشد و تا دو یا سه سال آینده به بهره برداری می رسد، افزود: راه آهن همدان- ملایر به عنوان تنها پروژه ملی فرصتی مغتنم برای جنوب استان و شهرستان ملایر ایجاد خواهدنمود.
در حوزه امنیت غذایی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده کنیم
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ اظهار نمود: مانند سالهای قبل شعار سال در صورت تحقق، گره گشای مشکلات است.
وی صرفه جویی ارزی را زاییده واردات حداقلی و صادرات حداکثری دانست و مطرح کرد: با به حداقل رساندن واردات و بارور کردن ظرفیت های پیدا و پنهان داخل بوسیله شرکت های دانش بنیان می توانیم به خودکفایی برسیم.
آزادی خواه با تاکید بر ضرورت استفاده از خلاقیت جوانان و تجاری سازی ابتکارات آنان، اظهار داشت: با اینکار بجای ارز بری، ارز آوری خواهیم داشت که همان تاکیدات مقام معظم رهبری است.
وی با اعلان اینکه امروز امنیت غذایی با امنیت ملی منطقه پیوند ناگسستنی دارد، اشاره کرد: بطور مثال اگر کشور در زمینه گندم به یک آرامش برسد، امنیت ملی پایداری خواهیم داشت پس باید در زمینه امنیت غذایی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره برد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به ثبت رسیده در کشور استفاده درست نشده یعنی وزارت خانه ها، نهادها و سازمان های دولتی که باید این ظرفیت ها را پیاده سازی و تجاری سازی کنند، در بسیاری موارد هنوز اتفاق نیفتاده و تنها معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عهده دار این مسئولیت است در صورتیکه همه مجموعه ها باید ورود کنند.
آزادی خواه با اشاره به این که دراین زمینه هنوز اولویت ها احصا نشده است، اظهار داشت: بطور مثال سالانه ۱۵ میلیون تن نهاده دامی با گران ترین قیمت به کشور وارد می شود این در حالیست که سالانه حدود یک میلیون تن ذرت تولید می شود و برای تامین ۱۱ میلیون تن مابقی ناچار به واردات هستیم.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت افزود: ما می توانیم نهاده های دامی بومی که باتوجه به اقلیم و شرایط کشور تولید شده، با قیمت تمام شده ارزان تر به مرغداری ها تحویل دهیم که نتیجه آن صرفه جویی ارزی به اندازه حداقل ۱۵ میلیارد دلار است.
آزادی خواه نهایی شدن قانون جهش تولید دانش بنیان در سال قبل را نشان دهنده انقلابی بودن مجلس شورای اسلامی دانست و بیان کرد: تمامی این نیازمندی ها در این قانون دیده شده و در صورت اجرائی شدن آن توسط دولت، حتما مشکلات حل می شود.
وی از برگزاری اولین جلسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با محوریت همین موضوع در ۱۵ فروردین ماه سال جدید آگاهی داد و ابراز امیداوری کرد: بتوانیم با تشکیل یک کارگروه در زمینه های مختلف کشاورزی همچون آب، خاک، کشاورزی، بذر، سم، دام و طیور از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده نمائیم.
مشکل اصلی برای مرمت یخچال میرفتاح تامین اعتبار است
آزادی خواه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت مرمت یخچال میرفتاح اظهار داشت: متولی این بنای تاریخی اداره کل میراث فرهنگی استان است و باید در این خصوص تدبیر کند.
وی با تاکید بر ضرورت مراقبت و پیش بینی های لازم برای جلوگیری از تخریب این بنا، تصریح کرد: هم اکنون مشکل اصلی برای مرمت یخچال میرفتاح تامین اعتبار است که شاید یکی از دلیلهای آن عدم اولویت مرمت این بنای تاریخی توسط اداره کل میراث فرهنگی استان بوده است.
آزادی خواه نسبت به قرار گرفتن مرمت این بنا جزو اولویت های پیش رو ابراز امیدواری کرد و اضافه کرد: با عنایت به این که مرمت چنین بنای تاریخی نیاز به اعتبارات بالا و در حد وزارت خانه دارد و باید از محل اعتبارات ملی تامین گردد، از وزارت میراث فرهنگی و صنایع دستی پیگیری می نماییم.
ایشان سپس کمبود پزشک متخصص در بیمارستان غرضی را تایید و بیان کرد: دراین زمینه با وزیر بهداشت و درمان مذاکراتی داشتیم و امیدواریم در اسرع وقت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان مشکل کمبود پزشک متخصص قلب، ارتوپد، دندانپزشک و متخصص چشم مرتفع شود.
عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بند ط تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۰، مطرح کرد: در بند ط قانون بودجه ۱۴۰۰ بندی در خصوص گرانی هزینه گاز مصرفی پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و صنایع فولادی افزوده شد که افزایش این هزینه ها باتوجه به رشد تورم و درآمد خوب این شرکتها معقول بود.
وی افزود: اما در این بین واحدهای آجر ماشینی که بیش از ۱۰ کارگر ندارند هم مشمول این قانون شدند این در شرایطی است که باتوجه به کاهش ساخت و ساز در سالهای اخیر و درآمد کم این واحدها، نباید با پتروشیمی ها و پالایشگاه های بزرگ مقایسه می شدند.
آزادی خواه با اشاره به پیگیری های انجام شده دراین زمینه، اشاره کرد: در نهایت شورای نگهبان طرح استفساریه بند ط تبصره ۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ را مغایر با موازین شرع و قانون اساسی ندانست.
سیستم مدیریت شهرستان باید به روز، با روحیه جهادی و مردمی باشد
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به درخواستی در خصوص بهبود سیستم مدیریتی برخی ادارات شهرستان، اظهار داشت: طبق نظر مقام معظم رهبری در خصوص عدم دخالت نمایندگان مجلس در امور اجرائی و عزل و نصب مدیران، ما با جدیت به دنبال حفظ مرز بین دخالت و مشورت بودیم.
وی با اعلان اینکه بنده بر روی انتصاب نیروهای بومی اصرار داشتم، اضافه کرد: در مقطعی از زمان ملایر حیاط خلوت نیروهایی از استانهای اطراف در عرصه مدیریت شده بود که برای بنده سخت بود بااینکه همه مدیران از هر جای کشور قابل احترام هستند اما این در شان ظرفیت های منابع انسانی ملایر نبوده و نیست.
آزادی خواه با اشاره به این که خوشبختانه هم اکنون بومی گرایی در شهرستان کاملا مشهود است، اظهار نمود: ما به عنوان وکلای مردم حق داریم مطالباتی از مدیران دستگاه های اجرائی داشته باشیم و بنده مطالبات شما در ارتباط با سیستم مدیریت شهرستان را بوسیله استاندار پیگیری خواهم کرد.
وی با تاکید بر این که سیستم مدیریت شهرستان باید به روز، با روحیه جهادی و مردمی باشد و تشخیص نهایی این امر با استاندار است، مطرح کرد: مدیر باید مجتهد باشد یعنی در زمینه اختیارات خود ریسک پذیر باشد و نه این که نگاهش فقط به استان باشد ما نیز از چنین مدیرانی حمایت می نماییم.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت جایگاه خبرنگاران را جایگاهی رفیع در جامعه دانست و اضافه کرد: خبرنگاران چشم بیدار جامعه و در خط مقدم جهاد تبیین هستند پس هر انتقاد و سوالی حق اصحاب رسانه است.
در مورد خودروسازی مردم به ستوه آمده اند
وی با اشاره به ضعف خودروسازان در سطح کشور، اشاره کرد: در بحث خودروسازی مردم به ستوه آمده اند و نگرانی های بسیاری دارند که ما آنرا تایید می نماییم و امیدواریم باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، به زودی در صنعت خودروسازی قانون چارچوب داری تدوین شود.
آزادی خواه با اشاره به این که دولت برای تهیه دارو، تجهیزات پزشکی و نهاده های دامی حدود ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی در نظر گرفته است، تصریح کرد: به صورت میانگین سالانه برای مدیریت، کشور نیازمند ۴۰ میلیارد دلار ارز است.
وی افزود: سالانه حدود ۴۰۰ هزار میلیارد دلار یارانه را در اختیار واردکنندگان قرار می دهیم اما متاسفانه برخی با تخلف، ضربات جبران ناپذیری را بر بدنه اقتصاد جامعه و مردم وارد می کنند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: بطور مثال در مرغداری ها، ما نهاده های دامی را با قیمت یارانه ای در اختیار مرغدارها قرار می دهیم اما مرغدار ها مرغ را با قیمت تمام شده ۳۱ هزار تومان به مردم تحویل می دهند و این یک رانت و تخلف است.
آزادی خواه با تاکید بر این که قرار نیست با حذف ارز ترجیحی بنزین یا کرایه تاکسی گران شود، مطرح کرد: حذف ارز ترجیحی فقط در قیمت کالاهایی همچون دارو، تجهیزات پزشکی و نهاده های دامی که ارز دولتی به آنها تعلق گرفته، اثرگذار می باشد.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت با تاکید بر این که از سرمایه گذاران شهرستان حمایت می نماییم، افزود: علاقمند شدن هر سرمایه گذاری جهت راه اندازی فاز دوم کار خود در ملایر، نشان دهنده ی این است که سرمایه گذار در این شهرستان احساس امنیت می کند و مدیران خدمات رسان نیز موظف می باشند که اقدامات لازم برای تسهیل گری این سرمایه گذاران را فراهم آورند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب