برگزاری كمیسیون های پزشكی مشترك بنیاد شهید و نیروهای مسلح
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری کمیسیون های پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بمنظور رسیدگی به اعتراضات آگاهی داد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا، دکتر حمیدرضا حبیب اللهی با اشاره به دلیلهای برگزاری این کمیسیون ها اظهار داشت: نهادهای نظامی کشور مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی انتظامی بصورت جداگانه درصدهایی را برای نیروهای خود که به درجه جانبازی رسیده اند مشخص می کنند که این درصدها تنها در داخل همان مجموعه مورد استناد قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: در برخی از موارد و به دلیلهای مختلف ممکنست که درصدهای تعیین شده از طرف نیروهای نظامی با درصدهای رسمی تعیین شده توسط کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران تفاوت داشته باشد و این مسئله مورد اعتراض جانبازان قرار گیرد که این کمیسیون های مشترک بمنظور رسیدگی به این اعتراض ها و صدور رأی نهایی برگزار می گردد.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباب نحوه برگزاری این کمیسیون های مشترک اظهار داشت: این کمیسیون ها با حضور پزشکان کمیسیون پزشکی نیروی نظامی مربوطه و اعضای کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می گردد و طی آن پرونده جانبازان معترض مشترکاً توسط پزشکان بررسی می شود تا رأی نهایی بر این اساس صادر شود.
حبیب اللهی با اعلان اینکه این کمیسیون ها بصورت مستمر در حال برگزاری هستند، اضافه کرد: آخرین کمیسیون در این راستا روز سه شنبه ۳۱ فروردین با پزشکان سپاه پاسداران اجرا شد. طی این کمیسیون پرونده ۷ نفر از جانبازان مورد بررسی دوباره قرار گرفت که منجر به صدور رأی نهایی در این پرونده ها شد.
وی همین طور از برگزاری جلسه مشترک با مسئولان نیروی انتظامی بمنظور اصلاح بخشنامه مربوط به صدور درصد جانبازان در این نیرو آگاهی داد و اظهار داشت: طی این جلسه موارد اختلافی درباره ۲۳۰۰ پرونده نیروی انتظامی بررسی گردید و در نهایت طبق اصلاحات صورت گرفته در بخشنامه داخلی جانبازان این نیرو قرار شد کار احراز و صدور درصد این پرونده ها در داخل خود مجموعه نیروی انتظامی صورت گیرد تا جانبازان از خدمات داخلی ارائه شده توسط این نیرو بهره مند شوند.
در خصوص تعیین درصد جانبازی باید به چند نکته توجه کرد ابتدا باید بدانیم که بحث احراز مجروحیت در واحدی به نام اداره کل پذیرش و احراز پیگیری می شود. هر کسی می تواند با داشتن مدارک بالینی ادعای رزمندگی و مجروحیت داشته باشد، بعد از بررسی مدارک بالینی فرد مدعی در کمیسیون احراز و تایید صحت صورت سانحه و شرایط تطبیق آن با مدت حضور فرد در جبهه و همین طور تایید صحت گواهی مجروحیتی که ارائه شده مطابق با مدارک بالینی وارد کمیسیون پزشکی خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب